27 oktober 2013

Tandläkarbesök för Sixten

Om man har tänder som växer kors och tvärs i munnen, så  måste de klippas. Annars fortsätter de växa och växa och växa. Och då kan de växa ut genom näsan. Det har jag sett bild på. Jätteläskigt. Alltså klipper man tänderna istället. Sådär var 5-6 vecka. Det gör man hos tandläkaren. Tandläkare Anna-Karin. Med assistenten Maken.


Och efter man har varit hos tandläkaren, så får man något gott. Gurka. Popcorn. Cheerios. Nåt sånt. Men det kan vara svårt att glädjas åt det där goa. För man vet ju hur det är. Några dagar efter man har klippt tänderna så brukar det hända något ÄNNU värre. Nämligen.... kloklippning! TA-TA-DAAAAAAA..... 

/ak


2 kommentarer:

  1. Usch vad jobbigt! Vet hur det är, har oxå haft kaniner med såna tänder.
    Kram Monica

    SvaraRadera
  2. Ja, det är lite trist. Hade inte vi någon aning om att vi skulle kolla på när vi köpte honom. Men, då är det tur att man är djurvan och vet hur man ska handskas med sprattlande saker som tycker att nu... nu har det väl ändå gått lite väl långt. Hålla på och linda in en i en handduk som om man vore en sabla tunnbrödsrulle!! Upprörande! ;)


    /anna-karin

    SvaraRadera

Hallo där snygging!
Tack för att du vill lämna en kommentar på min blogg! Jag blir alldeles jätteglad. Och varm och gosig i hjärtat. Sådär som man blir av en kram.


/anna-karin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...