Om bloggen

Välkommen!

Det här är en blogg om en si-så-där-stor, backig trädgård. Och det är en blogg om pyssel och DIY. Som ibland händer inomhus och ibland i den si-så-där-stora trädgården. Det är lite säsongsbetonat det där. Det är en blogg om en väldigt liten kanin med hängande öron. Och storhetsvansinne. Och en katt som tycker att den där kaninen kunde väl dra dit pepparn växer. Helst till den si-så-där-stora trädgården. Och om ett hönshus och hönsgård med några tjejer som lägger världens vackraste ägg. Det är en blogg om mina tankar och funderingar, utflykter och inköp och renoveringar och lustiga iakttagelser. Och om kaffe. 

Stanna gärna ett tag. Och du... kommentarer gör mig varm och lycklig och gosig i hjärtat. Sådär som man blir av kramar. 


/anna-karin


~  ~   ~


Inspiration och beskrivningar
Jag hämtar inspiration överallt ifrån. Naturen. Internet. Samtal. En känsla. Ett behov. En del av idéerna till de pyssel och DIY jag lägger upp här är mina egna (så vitt jag vet i alla fall) medans andra är hämtade från den stor, vida cybervärlden. Men - och det här är viktigt - jag kopierar aldrig beskrivningar rakt av och lägger in här. De beskrivningar du ser, är av saker jag själv har gjort och alla foton är mina. 

Ibland lägger jag upp inspirationsposter och då kopierar jag bilder från nätet men lägger alltid upp länkar tillbaka till ursprungssidan. Om jag kan hitta dem alltså. Ibland länkas bilder i det oändliga verkar det som, så spåret hinner bli kallt innan man hittar början.

Låna bilder och text
Jag gör det här för att jag tycker det är kul och jag vill inspirera andra. Därför delar jag gärna med mig av mina bilder och mina texter. Men bilderna får inte redigeras på något sätt och en bakåtlänk till No Ordinary Daisy måste alltid finnas med. Så snälla, stjäl inte. Det är verkligen inte coolt och jag är övertygad om att dina föräldrar lärde dig bättre än så. :)Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...