3 september 2013

Det är inte mitt fel. Det är glamrockens fel.

Tittar man på min Att göra lista så inser man raskt att något gick väldigt galet under augusti. Eller... väldigt och väldigt? Nu ska vi väl inte bli dramatiska här. Men det blev inte riktigt som tänkt. Det blev inte alls. Lixom.

Och jag skyller det helt och hållet på glamrocken!

Det har varit väldigt varmt. Och torrt. Och gräva nya rabatter är inte kul när det är varmt. Och torrt. Då måste man först vattna jorden så den blir fuktig. Så man kan komma ner med spaden sen. Och man måste vattna mycket. Och så måste man vänta tills vattnet rinner undan. Och sen kan man gräva.

Fast det där vet man ju hur det blir med det. Att vänta är ju så tråkigt. Så man gräver ändå. Lite för tidigt. Så jorden fastnar i stora kokor på spaden. Och så trillar kokorna av innan man hinner flytta spaden till kärran. Så jorden hamnar på backen. Och sen går man i jorden. Och då fastnar jorden under skorna. Och rätt som det är, så raglar man runt som en överförfriskad medlem i ett glamrockband från 70-talet på jättehöga platå-dojjor. Och det är faktiskt VÄLDIGT svårt att trädgårda i platå-dojjor.

Så som ni ser, att min Att göra lista inte helt lever upp till par just nu är verkligen inte mitt fel.
Det är glamrockens fel.

Well, that's my story and I'm sticking to it.


/ak

6 kommentarer:

 1. Åh. vilken härlig blogg du har. Jag blir bara så glad av att läsa den. Har ingen blogg men här kommer jag att titta in igen.


  Kramar från Västjämtland
  IngaLill

  SvaraRadera
 2. IngaLill - du verkar ju vara en osedvanligt trevlig prick!! ;) TACK! Tusen gånger tack. :) Och du är så välkommen tillbaka.


  /anna-karin

  SvaraRadera
 3. Jag log lite , när jag hittade dina Att göra- listor för augusti, september.
  Sen såg jag listan på "klart".
  Underbart! Det går framåt!!! :)
  Go For it!
  / Teppi

  SvaraRadera
 4. Ja du vet Teppi... att-göra listor har jag alltid tagit med en nypa salt. Blir det inte gjort nu så blir det ju gjort nån annan gång. Lixom. ;)


  /anna-karin

  SvaraRadera
 5. Jamen, precis så där blev det här också! Efter brunnshällen i juli hände ingenting under augusti, utan först i september återkom krafterna.
  Funderar starkt på att skapa en sådan där att göra-lista. Märkligt nog sammanfaller det väldigt lägligt med, att makens pensionering närmar sig med stormsteg!

  Det är så upplyftande att läsa din härliga blogg och få lyfta mungiporna mot öronen. Ett bra sätt att starta dagen på.

  Kram Märit

  SvaraRadera
 6. Märit - du är så söt. :) Tack!

  Och en Att göra lista är väldigt praktiskt. Man kan följa den och göra som det står. Eller så kan man strunta i den. Jag struntar oftast i den. Men det är kul att se vad jag skulle ha gjort, om jag hade följt den. ;)


  /anna-karin

  SvaraRadera

Hallo där snygging!
Tack för att du vill lämna en kommentar på min blogg! Jag blir alldeles jätteglad. Och varm och gosig i hjärtat. Sådär som man blir av en kram.


/anna-karin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...