5 december 2013

Nedladdningsbara juletiketter med dalahästar

Det går fort nu. Och mitt upp i allt så ska man inte bara komma ihåg vad man ska köpa eller göra i julklapp till alla, man ska komma ihåg papper, snören och min akilleshäl.... etiketter. Jag. Glömmer. Alltid. Juletiketter. Om du är som jag, så kan jag faktiskt hjälpa till. Etiketter i form av en julkula med dalahästar? Kan det vara något? Det är ju bara ett förslag, men OM det är så, att det är precis det du letar efter så har du kommit till rätt ställe. Jag spenderar väl lite för mycket tid vid datorn men... det är ju kul att kunna göra sina egna grejer. Och ännu roligare att kunna dela med sig.


 


Som med de här nedladdningsbara pdf.erna, till exempel i fem olika färger. Nu vet vi ju att de "riktiga" julfärgerna är vitt, rött, grönt och grått ;) men jag slängde med en mörkblå och en mintfärgad oxå. Bara för att, lixom. 

Det finns sex etiketter på varje ark och du kan printa precis hur många du vill. Klipp bara ut julkulorna och skriv vad du vill på den blanka baksidan. Eller gör som jag - använd en zig-zag sax och klipp ut en rundel som du limmar fast och skriv på den. Det är himla praktiskt om man har en tendens att skriva fel. Som jag. Då kan man bara göra en ny lapp och limma på. Man får inte vara dum, vettu.


 ♥   Varsågod   ♥
Fem färger, fem nerladdningsbara pdf.er.
Klicka bara på den eller de färger du vill ha - blå, mint, grå, grön eller röd.


     


Men glöm nu inte att det är inte julklapparna som är det viktigaste. Det är att vara tillsammans.


/ak


2 kommentarer:

 1. Tack dom är jättefina!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen varsågod! Hoppas de kommer till användning. :D


   /anna-karin

   Radera

Hallo där snygging!
Tack för att du vill lämna en kommentar på min blogg! Jag blir alldeles jätteglad. Och varm och gosig i hjärtat. Sådär som man blir av en kram.


/anna-karin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...