20 december 2014

Med inspiration från TV - världens enklaste och finaste diy juldekoration

Jul med Ernst har varit något av en följetong i huset nu i december. Hela familjen har bänkat sig för att titta på när Ernst tofflar runt i ullsockorna. (Bokstavligt talat.) Och visst sjutton har han bra idéer! Och det blir ju sagolikt fint, i stort sett allt han gör. Tycker jag i alla fall.

Jag blev så inspirerad så jag släpade in lite grenar med lav på som jag hittade på vår garageuppfart. Vi bor mitt emot kyrkan i byn och runt om på kyrkogården står stora, stora träd som släpper ner grenar och löv på vår tomt varje gång det blåser lite. Men vet ni, det gör faktiskt ingenting. Lugnare grannar får man leta efter. ;)


Och enklare och billigare dekoration får man ju leta efter. Den stora glasvasen hittade jag på loppis förra året för fantastiska 20 riksdaler och grenarna, som jag sa, i trädgården. Och själv tycker jag grenarna tillsammans med min kottekrans jag gjorde förra året, blev sagolikt fint. Beskrivningen till kottekransen hittar du HÄR.


Bara fyra dagar kvar nu. Glöm inte bort att njuta lite i julstressen oxå. Och andas.


/ak

2 kommentarer:

 1. Ååå, Ernst! Jag älskar att titta på honom, står inte ut med att titta på honom.
  Skönt med lugna grannar...haha=)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehehe.... hat-kärlek va? Jag förstår faktiskt hur du menar. ALLT blir så himla mysigt och trevligt och gosigt och toppen så man bara vill skrika emellanåt.

   Bästa. Grannarna. Ever. ;)


   /ak

   Radera

Hallo där snygging!
Tack för att du vill lämna en kommentar på min blogg! Jag blir alldeles jätteglad. Och varm och gosig i hjärtat. Sådär som man blir av en kram.


/anna-karin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...