21 april 2014

Påskfirande - eller hur vi nästan blev nermejade av en fårflock

Jahaja.... osså var Påsken förbi för det här året. Jag är - i ärlighetens namn - inte mycket för påskfirande. Vi köper påskägg såklart. Och mycket godis. Och god mat. Men det där med att pynta till påsk har jag aldrig riktigt fattat. Iår var vi dessutom inte hemma så då blev det ingenting. Näpp... inte ens ett påskris. Jag är en dålig mamma. ;) I år firade vi istället påsk hos mina svärföräldrar i Småland. Älsklingens syster med familj kom oxå dit så det var fullt hus och saker som hände hela tiden.


Vi klädde ut oss.Vi kollade när grannens får och lamm fick komma ut för första gången i år. (Och höll på att bli nermejade av en hög glädjerusiga får på kuppen.)Barnen matade ett av lammen som inte fick dia.Och gullade lite extra med det.På det hela taget en ganska trevlig påsk. Trots den totala avsaknaden av påskpynt i det här huset. ;)

/ak
1 kommentar:

  1. Ååå, flasklamm! Det hade vi oxå ett par när jag var liten. De hoppade igenom staketet när de fick syn på en =) Så attans roliga för en åttaåring. Inte lika roliga för pappa som la ner det stora arbetet och inte fick så mkt betalt för dem... Men för mig var de värda mycket och underbara minnen.

    SvaraRadera

Hallo där snygging!
Tack för att du vill lämna en kommentar på min blogg! Jag blir alldeles jätteglad. Och varm och gosig i hjärtat. Sådär som man blir av en kram.


/anna-karin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...