29 mars 2015

Förändringens vindar

Jomen det där lät väl svulstig så det förslog? Förändringens vindar. Hehehe.... fast, det är sant. Saker händer här. STORA saker.

Jag vet att jag har varit väldigt tyst och det är inte bara här utan även IRL. Jag har inte träffat folk. Inte pratat med de i telefon. Jag har gömt mig och hållit tyst. Och detta beteende som egentligen går tvärtemot allt jag är, beror på att jag har varit nervös. Otroligt nervös. Och orolig. Och hela min styrka har gått åt till att hålla mig själv i schack, egentligen.

Jag har varit nervös och orolig för jag har väntat på ett svar. Och förra fredagen så kom svaret. Äntligen. Och jag kan stolt meddela att det blev inte en, utan TVÅ flaskor champagne på kvällen. För att jag... mina vänner.... jag har FÅTT JOBB!!!!*ställer sig upp och dansar*

Och inte bara ett jobb, utan ett jobb-jobb. Alltså ett jobb som jag verkligen, verkligen.... VERKLIGEN ville ha. Och det är mitt. Jag försökte ställa in mig på att jag inte skulle få det, trots att jag visste att jag skulle passa för det som hand i handske. För jag visste oxå att om jag inte fick det, så skulle jag gråta floder. På riktigt. Vuxen kvinna till trots.

Men, nu blev det "bara" glädjetårar och en himla massa bubbel. Och sen har jag gått runt den sista veckan och dumflinat. Börjar få träningsvärk i käkarna. Och njutit. Njutit av lugnet inombords. Den ständiga oron och ångesten försvann i en puff på fredagskvällen och tomrummet fylldes blixtsnabbt av trygghet, lugn och tillförsikt.

Nu ska jag jobba som Kundvärd på Karlskronahem. Det är en helt ny tjänst så jag kan inte ge någon direkt arbetsbeskrivning än. Men vissa dagar kommer att ägnas åt kontraktsskrivning, medans andra dagar kommer jag att visa lediga lägenheter eller hålla i informationsmöten för nyinflyttade.

Och jag är så glad.


/ak6 kommentarer:

 1. Åååå, stort grattis!!! Så himla skönt att fått jobb och fått ett du vill ha =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Sara! Ja, det är nästan så jag går runt och nyper mig själv i armen. Låter corny att säga det, men det dagens sanning. :D


   /anna-karin

   Radera
 2. Svar
  1. TACK så mycket Cattis. :D


   /anna-karin

   Radera
 3. Hurra och Grattis som bara den!!!! Känslan att äntligen få det där jobbet efter en lång jobbig arbetslöshet är helt obeskrivbar! Gud va roligt, men glöm inte bort oss på bloggen nu bara ;) Kram Beatrice

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK!! :D Ja, det är helt underbart. Och närå, jag glömmer inte bloggen men det kommer nog att bli lite färre inlägg under en period.


   /anna-karin

   Radera

Hallo där snygging!
Tack för att du vill lämna en kommentar på min blogg! Jag blir alldeles jätteglad. Och varm och gosig i hjärtat. Sådär som man blir av en kram.


/anna-karin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...